simonsships


Zakelijk

Professionele partijen, zoals reders of organisatoren van nautische evenementen, willen wellicht de tekeningen zoals beschreven op deze site voor commerciŽle doeleinden gebruiken.

Het gebruik van de tekeningen afgebeeld op deze site, met wat voor doel dan ook, is gratis, op voorwaarde dat zowel de term "©SIMON KOPPES" en de naam van de website "WWW.SIMONSSHIPS.COM" wordt weergegeven of afgedrukt naast de tekeningen, op een website, folder, map, boekje of enige andere vorm van de reproductie.

Reders die hun schip of schepen gratis willen laten opnemen in deze catalogus (en toegevoegd aan de verschillende Wikipedia webpagina's), moeten voldoen aan de volgende eisen (zie ook de beschrijvingen van de verschillende schepen op deze site):

  1. Het schip heeft drie of meer masten, een totale lengte van meer dan 40 meter of 132 voet en moet eruit zien als een clippertype schip. Dit alles ter beoordeling van Simon Koppes
  2. Tekeningen van het schip (met inbegrip van de romp) of een reeks foto's inclusief foto's van de romp vanuit verschillende hoeken moet worden verstrekt.
  3. Een lijst van het scheepsafmetingen (lengte over alles, lengte van de romp, breedte, diepgang-bij de boeg en hek, masthoogte, zeiloppervlak, tonnage en waterverplaatsing).
  4. Een beschrijving van de geschiedenis van het schip en indien beschikbaar opmerkelijke gebeurtenissen.
  5. Het verstrekken van de informatie geeft geen enkel recht aan de verstrekker (reder) op hoe en wanneer de informatie wordt gebruikt of op de site geplaatst. De wijze van publicatie is voorbehouden aan SIMON KOPPES en WWW.SIMONSSHIPS.COM.

Klik hier om uw informatie te mailen.

Reders die de bovenstaande informatie niet kunnen verstrekken, kunnen SIMON KOPPES de nodige metingen laten uitvoeren. Op voorwaarde dat het schip op een helling of in een dok ligt en toegankelijk is om metingen van de romp mogelijk te maken. Reis- en verblijfkosten zijn voor rekening van de reder.

Neem contact met ons op over de voorwaarden

Hoge kwaliteit PDF afdrukken, hetzij op papier dan wel opgeslagen op een drager (DVD) van een schip of een compilatie van schepen kunnen worden besteld door reders, organisatoren van nautische evenementen of andere professionele partijen. Natuurlijk zijn dit soort orders niet gratis. De klant moet de beoogde toepassing van de afbeeldingen toelichten, bijvoorbeeld leaflets, folders, posters, boeken etc.
Een tekening van een schip of een compilatie van schepen uit de catalogus (zie schepen) kunnen worden geleverd binnen vier weken na de bevestigde bestelling. Omdat de doorlooptijd voor een nieuw schip twee maanden is, is de doorlooptijd voor een compilatie met schepen die (nog) niet in de catalogus zijn opgenomen veel langer. Bijvoorbeeld: de doorlooptijd voor een compilatie van vier schepen uit de catalogus en twee andere schepen is: (1 + 2 x 2) 5 maanden.

Zie onze Algemene leveringsvoorwaarden.

Neem contact met ons op voor meer informatie